Mikrosementti asennus

Etusivu » Mikrosementti asennus

Olen Dimitrios Pavlis, teen mikrosementin asennusta, ja olen kivialan ammattilainen lähes 30-vuoden kokemuksella.

Pitkän urani aikana olen työstänyt lukuisia kivipintamateriaaleja (esimerkkinä laatat ja mosaiikki).

Mikrosementtiin tutustuin jo 10 vuotta sitten, mutta aloin työskentelemään mikrosementillä vasta vuonna 2015. Tänä päivänä minulla on noin vuoden kokemus mikrosementistä pintamateriaalina asennuksissa ja intohimoisesti vannon tämän loistavan materiaalin nimeen. Verraten aiemmin käyttämiäni pintamateriaaleja, mikrosementti tarjoaa monien etujensa lisäksi erittäin laajan valikoiman erilaisia värejä ja sävyjä.

Mikrosementti on erittäin ohut pinnoite, jonka käytöstä on jo pitkä kokemus niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Mikrosementti on loistava vaihtoehto asennuksiin kosteissa tiloissa laatalle, se on luja ja kestävä materiaali lattiapinnaksi (saumaton, kynnyksetön). Mikrosementti käy loistavasti myös seinä ja kattopinnoille. Vanhat laatoitetut pinnat voi päällystää poistamatta laattoja, se tekee rakentamisen, asennuksen tai remontin toteuttamisen nopeaksi ja taloudelliseksi. Mikrosementti valmistetaan ympäristöä ihmisten terveyttä ja turvallisuutta kunnioittaen. Remonteissa asennus voidaan tehdä asukkaiden asuessa talossa. Tyylillisesti mikrosementillä voi jäljitellä tuhansia vuosia vanhoja pintamateriaaleja sekä aitoa harmaata betonipintaa, joka onkin tänä päivänä trendikäs sisustusväri. Mikrosementtipinta on luja, kestävä, joustava sekä helposti puhtaana pidettävä.

Minun erityisosaamiseni mikrosementtiasennuksen lisäksi on mikrosementin käyttö huonekaluvalmistuksessa. Tutustuin tähän loistavaan materiaaliin ja ymmärsin sen laajat mahdollisuudet. Aloitin huonekalujen suunnittelun ja valmistamisen mikrosementistä. Olen työskennellyt erilaisten mikrosementtien kanssa, joista nyt valittuna on Satine Stone.

Kalusteet valmistan mittatilaustyönä, asiakkaan toiveet huomioiden.
Valmistamme kalusteita yhteistyössä metallikalustevalmistaja Neo Romantikon kanssa.
Yhteistyönä olemme luoneet DIVA- kalustemalliston.

Jos tarvitset apua mikrosementin asennusprojektiin, ota yhteyttä

Satine Stone - Neo Romantiko - Diva - Pavlo