Lattian pinnoitus mikrosementillä

Etusivu » Lattian pinnoitus mikrosementillä

Mikrosementti ”Satine”

Lattian pinnoitusta varten hyvä vaihtoehto on sementtipohjainen mikronisoitua kvartsia sisältävä laasti, koska se on kestävää, ei halkeile ja on hyvin kiinnittyvää. Se on helppoa työstää ja lujaa siihen kehitettyjen uusimman sukupolven hartsien ansiosta. Hartsit on valmistettu yksinoikeudella Satinelle. Materiaalin kokonaisvahvuus kaikkine kerroksineen on vain 2-4 mm.

Satine mikrosementti on vaihtoehto laatalle kosteissa tiloissa. Nämä sisustuslaastit soveltuvat lattia-, seinä- ja kattopinnoille. Pinta on helppo puhdistaa ja hoitaa. Satine mikrosementti laasteilla voidaan toteuttaa korkealuokkaista ja kestävää lattian pinnoitusta, jotka ovat saumattomia ja kynnyksettömiä. Soveltuu moderneihin koteihin, myymälöihin, ravintoloihin, gallerioihin sekä porraspinnoituksiin.

Satine sisustuslaastit mahdollistavat olemassa olevien pohjien pinnoituksen (esim. vanhat laattapinnat) ilman niiden poistoa. Tämä tekee projektien toteuttamisesta (kuten lattian pinnoitus) nopeata ja taloudellista. Siksi se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hotellien ja ravintoloiden uudistuksiin sekä yksityiskotien remontteihin, kun kohteessa asutaan remontin aikana.

Satine yhtiöllä on sertifikaatti SGS ISO 9001 ja SGS ISO 14001, Applus + ISO 9001 ja CE (European Conformity).       

DECLARACIÓN DE CONFORMIDAD PRIMER CEMENT SATINE  CE

DECLARACIÓN DE CONFORMIDAD RESINA PRESS SATINE  CE

DECLARACIÓN DE CONFORMIDAD MICRO SATINE  CE

DECLARACIÓN DE CONFORMIDAD PRIMER VARNISH SATINE  CE

DECLARACIÓN DE CONFORMIDAD SOLVENT VARNISH SATINE  CE

DECLARACIÓN DE CONFORMIDAD AQUA VARNISH SATINE  CE

DECLARACIÓN DE CONFORMIDAD PLASTIC SATINE  CE

DECLARACIÓN DE CONFORMIDAD VARNISH SOLVENT SATINE  CE

Lattian eri vaiheet

Värikartta:
decos.fi